Hišni red

PRIHODI IN ODHODI
Po predhodnem dogovoru pokličite na telefonsko številko 041311768 kjer se boste dogovorili in uredili check-in, ki je po 14 uri in prevzeli ključe. Rezervacija je možna le s predložitvijo osebnega dokumenta ali drugega uradnega dokumenta, iz katerega mora biti razvodno: ime, priimek, naslov, datum rojstva, kraj rojstva in št. dokumenta.
Na dan odhoda Vas prosimo, da hiško izpraznite do 10. ure.

TURISTIČNA TAKSA
Turistična taksa se zaračuna na dan odhoda in znaša 2,5 € za odraslo osebo na dan in 1,25 € za otroke od 7. do 18. leta starosti.

BIVANJE
V hiški in ostalih notranjih prostorih je kajenje strogo prepovedano. V primeru ne spoštovanja prepovedi, bo gost kril nastalo škodo.
Gostom, ki niso prijavljeni za bivanje in niso plačali, je prepovedano. Prav tako so prepovedani obiski ter zabave. V kolikor pride do kršitve, si pridržujemo pravico naprositi goste, da nemudoma zapustijo hiško. Pri tem bodo morali plačati 100% ceno aranžmaja in vse nastale stroške, ki so jih povzročili z neupoštevanjem hišnega reda.

Prosimo, da ne poškodujete in ne odnašate inventarja. Prav tako ni želeno spreminjanje postavitve notranje opreme. Gost je odgovoren, da pusti hiško v takšnem stanju, kot jo je prevzel.
Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Panoramic view Cottage house-heaven si pridržuje pravico, da vso ugotovljeno škodo zaračuna gostu, ne glede na to kdaj je bila škoda ugotovljena.
Posedovanje in uživanje drog ali posedovanje orožja je strogo prepovedano! V primeru neupoštevanja tega pravila imamo pravico tovrstno blago zaseči in obvestiti policijo.

POŽARNA VARNOST
Ob prihodu v hišo se seznanite z evakuacijskim načrtom ter z razporeditvijo gasilnih aparatov v objektu.
V kolikor opazite požar to nemudoma pokličete gasilce na številko 112.
Gasilni aparat uporabljajte v skladu z navodili. Zloraba aparata se zaračuna.
Prosimo Vas za previdnost pri kuhanju. Preden zapustite hiško se vedno prepričajte, da ste izključili električno ploščo.
Vnos vnetljivih in eksplozivnih snovi ali snovi z neprijetnim vonjem v prostore je strogo prepovedano.
V primeru namernega sproženja požarnega alarma brez vzroka ali sproženja zaradi kajenja, kuhanja ipd., v prostorih kjer je to prepovedano, povzročitelj krije stroške gasilske intervencije.

VAROVANJE OBJEKTA
Ker se hiška nahaja na samem v gozdu, so zaradi varnosti na zunanji strani nameščene varnostne kamere.

HIŠNI LJUBLJENČKI
Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE
Med časom Vašega bivanja v hiški ste dolžni skrbeti za red in čistočo prostorov v njej
Pred odhodom iz hiške vas prosimo, da za sabo pomijete vso posodo in jo zložite na mesto.
V ceno Vašega bivanja je vključeno le končno čiščenje.

OSEBNI PREDMETI
Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za denar, nakit, vrednostne papirje in ostale predmete, ki jih gost hrani v hiški ali v avtomobilu. Za osebno last gostov nismo odgovorni, bomo pa vse možno storili, da jo zavarujemo in Vas pred možno nevarnostjo posvarimo.
Prav tako nismo odgovorni za morebitno nastalo škodo na avtomobilih parkiranih na parkirišču.
Pred odhodom preverite, da niste kaj pozabili. Najdene predmete Vam pošljemo na dom le na Vašo zahtevo.

TELEFONSKE ŠTEVILKE
Gasilci in rešilci: 112
Policija: 113
Informacije: +386 41311768
Nadzor nad upoštevanjem hišnega reda opravljajo: lastnik in upravljalec. Navedeni imajo pravico, da v vsakem trenutku, brez dovoljenja gostov, preverijo upoštevanje hišnega reda, kjerkoli v prostorih Panoramic view Cottage house-heaven.

Gostje, ki bodo kljub opozorilom kršili določila hišnega reda, bomo prosili, da nemudoma zapustijo hiško. Pri tem bodo morali plačati 100% ceno aranžmaja in vse nastale stroške, ki so jih povzročili z neupoštevanjem hišnega reda.
Za vsa vprašanja in dodatne informacije se prosim obrnite na informacije – z veseljem Vam bomo pomagali.